Sfaturi pentru automobiliști în timpul iernii

23 Decembrie 2016

8002jeutPSIsjz9vGh34cM9PuOnUD7f23nSfaturi pentru automobiliști în timpul iernii:

Funcțiile automobilului, ce lucrează fără probleme în condiții normale, cu începutul vremei reci primesc proprietăți noi. Mașina nu se deschide, nu se pornește , nu funcționează corect diverse elemente și echipamente. Pentru a rezolva cele mai frecvente probleme vă pot ajuta sfaturile noastre.

1) Îndepărtarea gheții și zăpezii de pe vehicul

Zăpadă și gheață ar trebui să fie eliminate înainte de călătorie, de oarece în timpul deplasării această masă se dezgheață treptat, și la frânare alunecă pe sticlă, creănd situații de urgență. Nu este exclus faptul că va lovit sau va zgâriea mașină ce merge din urmă. Se înlătură această masă rece înainte de plecare, cu o perie și racletă. De pe carcasă se îndepărtează cu o perie de zăpadă cu peri moi, în timp ce racleta de gheață curăță doar parbrizul. Și trebuie să fie curățate într-o singură direcție, ca particulele de nisip să nu zgârie sticla.

2) Deschiderea corectă a ușii
fuel 40193 640

Nu este necesar să se toarne apă fierbinte pe dispozitivul de blocare congelat, apa va complica foarte mult accesul în viitor în vehicul. În cazul în care nu dispuneți de instalații speciale pentru dezghețarea încuietorii, atunci este posibil să se încălzească cheia în sine, cu brichete sau chibrituri. Această metodă trebuie utilizată cu precauție în cazul în care cheia este într-un singur corp cu brelocul de închidere centralizată.

3) Umplerea rezervorului la maxim

Cu cât mai mult în rezervor e combustibil, cu atât mai puțin aer este acolo. În aerul rece particulele sunt convertite în cristale de gheață, stabilindu-se pe fundul rezervorului lângă pompa de benzină. Se dovedește că cu cît mai mult combustibil – cu atât mai bine este pentru automobil.

4) Încălzirea acumulatorului

Eficiența unei baterii congelate se ridică cu încălzirea acestei. În acest scop, se folosesc diverse mijloace de încălzire de uz casnic sau sticle de plastic cu apă fierbinte. Se practicată și încălzirea prin supraexcitare, de exemplu, includerea de 10 secunde la faza lungă a lumini, dar este potrivit doar pentru acumulatoare relativ noi. Să se elimine încălzirea suplimentară poate fi prin stocare preliminară într-o cameră caldă a bateriei.

5) Soluție contra umedității în salonul automobilului

Rămășițile de umiditate în cabină duce la parbrizuri congelate. Elimina umezealei, este de dorit să se producă prin aerisirea salonului și prin deschiderea ușilor timp de 5-10 minute. Poți lăsa pentru noapte în cabina un ciorap cu umplutură pentru veceul de pisica, care absoarbe perfect toata umezeala. În timpul mișcării de umiditate în cabină se decurcă bine aerul condiționat.

 

         
         
uslughi-colored garantii-colored dostavka